0800 Glashandel, uw glasbedrijf

Ruime ervaring en hoogstaande kwaliteit is het handelsmerk van 0800 Glashandel. Bovendien vinden wij een persoonlijke benadering heel belangrijk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ons klantenbestand nog altijd groeit. Onze glaszetters zijn door iedereen in te schakelen: bedrijven, particulieren, ondernemers, winkels, scholen, ziekenhuizen en ga zo maar door. Wilt u gebruik maken van onze ruime ervaring, professionele glaszetters en klantgerichte service? Neem dan snel contact op!

Glas Branche Organisatie

Uw glasbedrijf in Blaricum is aangesloten bij de Glas Branche Organisatie (GBO). Deze organisatie waarborgt de kwaliteit van de aangesloten glasbedrijven. U bent bij ons dus altijd verzekerd van kwalitatief hoogstaande hulp. Onze glaszetters zijn te allen tijde op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van glas. U wordt geholpen met de beste technieken. Schakel dus snel een ervaren glaszetter in van ons glasbedrijf.

0800 Glashandel biedt 24-uur-glasservice in de regio Blaricum, maak hier gebruik van!

Contact met uw glaszettersbedrijf

Wilt u meer informatie over de diensten van 0800 Glashandel? Of heeft u direct een glaszetter nodig in de regio Blaricum? Neem dan snel contact op door te bellen naar telefoonnummer 0800 – 4527 426 (gratis). U kunt ook ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.