Isolatieglas van 0800 Glashandel

Heeft uw woning nog altijd enkele beglazing? Weet u wel dat u daardoor veel meer moet stoken om uw huis warm te krijgen en te houden als bij isolatieglas? Dubbele beglazing heeft ten opzichte van enkel glas alleen maar voordelen. Alleen de aanschaf is iets duurder, maar deze investering heeft u er binnen no time weer uit. Ook als uw enkele beglazing nog niet aan vervanging toe is, is het verstandig om te investeren in isolatieglas. 0800 Glashandel uit de regio Blaricum kan u hierbij helpen. Er zijn namelijk verschillende soorten isolatieglas en er is veel mogelijk, zoals bijvoorbeeld isolatieglas met ingebouwde luxaflex of isolatieglas met glas-in-lood ertussen.

Isolatieglas met of zonder edelgas?

Onder dubbele beglazing valt alles wat beter isoleert dan enkel glas. Meestal bestaat isolatieglas uit twee glasplaten met ruimte ertussen, maar tegenwoordig is er ook isolatieglas met drie glasplaten en edelgas in de tussenruimte. Dit edelgas zorgt voor een nog betere isolatie dan gewoon droge lucht. Vanaf isolatieglas HR++ is er sprake van edelgas. Maar dat is niet alles, HR beglazing heeft aan de binnenzijde een coating en dit zorgt voor een nog betere isolatie.

Isolatieglas op een rijtje, van simpel dubbel glas tot isolatieglas met hoog rendement:

  • – ’Gewone’ dubbele beglazing
  • – Isolatieglas HR
  • – Isolatieglas HR+
  • – Isolatieglas HR++
  • – Isolatieglas HR+++

Contact met uw glasbedrijf

Wilt u meer weten over isolatieglas? Of wilt u direct een afspraak maken met een glaszetter om dit type glas te laten plaatsen? Neem dan snel contact op 0800 Glashandel uit de regio Blaricum. Vul ons contactformulier in of bel naar telefoonnummer 0800 – 4527 426 (gratis), wij staan u graag te woord.