Voor glas-in-lood naar Blaricum!

Bent u op zoek naar een uniek stuk glas-in-lood? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want bij 0800 Glashandel uit Blaricum bent u aan het juiste adres. Wij maken glas-in-lood op de ambachtelijke wijze in ons eigen atelier. Onze glaszetters kunnen voor u een ontwerp maken, maar u kunt ook zelf een patroon inleveren of samen met ons uw ideeën bespreken. Samen met u komen we dan tot een prachtig glas-in-lood ontwerp. Dit type glas is namelijk weer helemaal terug van weggeweest. En dat is niet zo raar, want glas-in-lood brengt sfeer aan in uw huiskamer door de mooie kleuren en de speciale lichtinval. Voor meer informatie over glas-in-lood kunt u altijd contact opnemen, of kom eens langs in ons atelier!

0800 Glashandel biedt de volgende diensten op het gebied van glas-in-lood:

  • Ontwerp zelf uw glas-in-lood raam, wij maken het voor u!
  • Het repareren van glas-in-lood ruiten.
  • Restauratie van origineel glas-in-lood door onze glasspecialisten.
  • Glas-in-lood plaatsen tussen isolatieglas.

Restaureren, maken en repareren van glas-in-lood

Ons glasbedrijf in de regio Blaricum is niet alleen goed in het maken van glas-in-lood, wij repareren en restaureren ook originele glas-in-lood ramen. Als er één ruitje kapot is, zorgen wij dat het hersteld wordt met precies zo’n zelfde stukje glas. Bij het restaureren wordt een glas-in-lood paneel helemaal uit elkaar gehaald en schoongemaakt. Vervolgens zetten onze glasspecialisten de ruit weer in elkaar, maar dan met nieuw lood. Vakkundig en professioneel, dat kunt u verwachten van onze glaszetters!

Neem contact op met 0800 Glashandel door te bellen naar telefoonnummer 0800 – 4527 426 (gratis) of vul ons contactformulier in. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons!